26 jūnijs 2010

Iepirkšanās internetā, 4

Atradu divus burvīgus interneta- veikalus, nevaru nepadalīties!

(pirms nospiest linku, iesaku pārliecināties, ka jums nav nekas steidzami izdarāms, jo tajā ir ko redzēt!)

Veikals ar kvalitatīviem apģērbiem un izciliem apaviem. Jā, cenas arī nav mazas, bet tas ir tā vērts. Mana mīļākā sadaļa ir Jerseys- jo es mīiiiiilu trikotāžu. Ir arī vintāžas sadaļa! 


Kā var redzēt attēlos, vairākām precēm šobrīd ir atlaide- jo notiek izpārdošana! Nevarēju nekur atrast līdz kuram datumam šī laime vēl turpināsies, bet nu noteikti ir jāsteidzas, jo ejošie izmēri vienmēr pazūd pirmie.

Piegāde maksā 10 mārciņas, vairākas vienības neesmu mēģinājusi pasūtīt, tāpēc nezinu- vai tas ir par katru vai lielākas skaitam nav atlaides piegādei.


Interesanti apģērbi, apavi un aksesuāri- viss ar tādu hippiju piesitienu.
Kas ir ārkārtīgi ērti- visas cenas norādītas latos, jo tagad veikals piedāvā piegādi arī uz Latviju. Šaubos, ka tiek izmantots izdevīgs pircējam kurss, bet kad tas mūs ir atturējis no pirkumiem?

Arī var atrast ļoti labas atlaides (tā kā siksniņu kurpēm) un kaut-ko pavisam unikālu, ko gribēsiet nopirkt arī bez atlaides.

Piegāde uz Latviju- 20 Ls.

3 komentāri:

  1. allsaints.com izskatās riktīgi labi, labprāt izvēlētos melno vesti - patīk asimetriskais garums!

    AtbildētDzēst
  2. viņiem tiešām ir ļoti interesanti gabali tur! un ir noteikti savs stils, nevis tirgo visu pēc kārtas

    AtbildētDzēst
  3. Labdien visiem šī foruma lietotājiem. Kā arī visiem interesentiem iegādāties preces interneta veikalos par zemākām cenām. Latvijā darbu ir sācis portāls www.iAtlaides.com Šis portāls ir unikāls un Latvijā kaut kas jauns. Portāla mērķis ir piedāvāt interneta veikala pircējiem preces iegādāties vēl lētāk nekā tas bija iespējams līdz šim. Viss ir ļoti vienkārši. Apmeklējiet lapu ''Kā tas strādā?'' Lai sāktu iepirkties lētāk. Mūsu lapa ir ieguvusi plašu atsaucību no pircējiem. Un jau ir izmaksātas pirmās saņemtās naudas atgriešanas par pirkumiem internetā. Ja rodas jautājumi droši raksti - iAtlaides un sazināties ar mums forma

    AtbildētDzēst