10 jūnijs 2010

Sekss un lielpilsēta 2

Es esmu seriāla un filmas pirmās daļas fane. Tāda īsta, kas pārzina sēriju un sezonu saturu, atceras Kerijas draugus un saprot, par ko iet runa, kad draudzene saka: "Atceries tos legingus, kas viņai bija mugurā, kad viņa zvanīja Samantai?". Ha! Es pat atceros, ka viņa zvanīja no automāta, jo izmeta savu mobilo telefonu ar rozā kristāliem!
Sekss un lielpilsēta 1 pirmizrādi braucu skatīties pie draudzenes uz Londonu. Šoreiz man bija stipras aizdomas, ka otrā daļa nebūs tā vērta, bet Rīgā palaist garām pirmizrādi es, protams, nevarēju!

Viss, ko varēja baudīt, es izbaudīju uz visiem 100%! 4 draudzenes, Mr.Big, visas tās skaistās drēbes, pasakaini skaisti cilvēki, jociņi S&C stilā!

Te ir pašas skaistākās un kvalitatīvākas bildes, ko varēju atrast internetā

Skaisti, vai nē? 
Bet tagad piedodiet, sliktas ziņas. Filma ir draņķīga. Aktieri spēlē pārāk samāksloti, reklāmas ir nepiedodami daudz, "meitenes" ir vecas un to vairs nevar paslēpt, ir izmantoti visi vecie triki, kas tagad jau šķiet banāli. Vēlreiz atgādinu! Šo raksta seriāla īsta fane! Šoreiz pat man fanātisms nelīdzēja un no tā ir skumīgi.
Bet rīt es iešu uz filmu vēlreiz, ar draudzenēm. Mēs būsim četras (tas gan sanāca nejauši), mums kopā būs forši un mēs lieliski pavadīsim laiku. Un pēc tam iesim uz bāru dzert kokteiļus, jo būs piektdiena, 11.jūnijs- diena, kad Kerija atbrauca uz Ņujorku :)

10 comments:

  1. Jā, bildes vienreizējas :) Neskatoties uz to vecumu, kuru jau kādu laiciņu nevar vairs noslēpt.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, nevaru nepiekrist!
    Otrā filma lika vilties...
    1) Kerija likās kā tāda mazgadīga meitene/blondīne, kura nemāk savos 40 (pāri?) pagatavot vīrietim ēst un apvainojas uz strādājošu vīrieti, kas vēlas neiet ballēties katru vakaru, bet gan atpūsties mājās.
    2) Pārspīlējums šoreiz tiešām bija it visā, vēl jo vairāk - tā bija tik daudz, ka pašam saturam bija grūti pievērsties (iespējams tāpēc, ka arī diža satura nebija)
    3) Kleitas un aksesuārus varēja pētīt un pētīt, bet tas neglāba situāciju - šīs varones tik ļoti atšķiras no seriāla varonēm, kurās katra sieviete viegli varēja sameklēt kaut ko "iz savas dzīves".
    Bet noskatīties vajag, bez šaubām!

    AtbildētDzēst
  3. Shopaholic, bildes jau var retušēt, bet filmās ir daži momenti, pēc kuriem skumīgi paliek. bet protams, viņas visas joprojām ir neatvairāmas! :)

    AtbildētDzēst
  4. fl, pareizi tu uzrakstīji- pārspīlējums pilnīgi visā

    AtbildētDzēst
  5. jaapiekriit fl... nebija satura un tomeer veerts skatiities iipashi ja esi fane, muuzika skaista drebes skaistas...tava bildite 9aa no augshas labaakais teerps filmaa tik nekur netaa nevar atrast visu kopaa :(

    AtbildētDzēst
  6. nez, man gan patika :) bija smukas drēbes, interesants sižets.. bet katram protams citādāk liekas :)

    AtbildētDzēst
  7. peek-a-boo, tērpi- ir galvenais iemesls skatīties šo filmu :)

    AtbildētDzēst
  8. Kristiana, es piektdien biju vēlreiz, ar draudzenēm. Un mēs aizgājām ātrāk! :)) Bet milzīgā zālē pārsvarā tomēr bija tie, kam patika. Tas ir labi, ka mēs visi esam dažādi :)

    AtbildētDzēst
  9. Filmā vienīgā lieliskā epizode bija.. nē, divas bija: Kerijas pastaiga gar jūru un satikšanās ar Eidenu, tiesa gan.. vai tiešām Keriju šai epizodei nevarēja kā jēdzīgāk saģērbt? Tiešām, tiešām nevarēja? Viss pārējais pārspīlēts un bez sižeta. Seriāla sērijām vismaz kāds notikums, kāds kodols.. bet te varēja redzēt, ka kādam vajadzējis naudiņu.. =) Piemēram, katra plastiskā ķirurga sapņa, Laizas Minelli, parādīšanās. Gatavais ārprāts! Ceru, ka trešo filmu viņi tomēr netaisīs, lai nesabojātu visu pilnībā.

    AtbildētDzēst
  10. piekrītu par tām divām epizodēm. un gatavo ārprātu tur ar bija pilns. trešo solīja netaisīt! :)

    AtbildētDzēst